Hallucinant: Pakjesbezorger bezwijkt onder de hitte en zijgt neer aan deur van klant Actua
Hallucinant: Pakjesbezorger bezwijkt onder de hitte en zijgt neer aan deur van klant
Actua

Hallucinant: Pakjesbezorger bezwijkt onder de hitte en zijgt neer aan deur van klant

Niet alleen bij ons maar ook in de Verenigde Staten kraakt alles en iedereen onder de extreme hitte. Op de beelden van een deurbel is te zien hoe een pakjesbezorger van UPS struikelde en gewoon omviel toen hij in de zinderende hitte van Arizona aan het werk was. De beelden werden nadien online gedeeld door de huiseigenaar.

Nadat hij even was flauw gevallen, ging de bezorger rechtop zitten, stond recht en wankelde toen weer terug naar zijn voertuig. Huiseigenaar Brian Enriquez was aan het werk toen de UPS-chauffeur langskwam, maar kreeg een melding van zijn voordeursysteem. Hij zag de beelden pas later, toen de bezorger al vertrokken was. Enriquez belde daarop de politie en nam contact op met UPS.

UPS zei in een verklaring dat de werknemer ‘in orde’ was en bezorgers opgeleid zijn om buiten te werken en voor de effecten van warm weer. In de verklaring stond naar verluidt ook: “Onze werknemer gebruikte zijn training om zich bewust te zijn van zijn situatie en contact op te nemen met zijn manager voor hulp, die onmiddellijk hulp bood. We willen nooit dat onze werknemers zo ver doorwerken dat ze hun gezondheid in gevaar brengen of op een onveilige manier werken.”

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties