Kerel van trein gezet nadat hij ‘met zichzelf speelt’ naast vrouw en slapende kinderen Actua
Kerel van trein gezet nadat hij ‘met zichzelf speelt’ naast vrouw en slapende kinderen
Actua

Kerel van trein gezet nadat hij ‘met zichzelf speelt’ naast vrouw en slapende kinderen

Een TikTokster beweert dat een man masturbeerde op een trein naast een vrouw en slapende kinderen. Gebruiker @bxbymars plaatste zaterdag een video terwijl ze aan boord was van een trein, waarop te zien is hoe een man de trein verlaat terwijl passagiers oproepen om hem aan te pakken. In een tekst overlay schreef Mars dat de man ‘zichzelf aan het afrukken was’.

‘Jonge uiterlijk’

Je hoort ook verschillende passagiers buiten beeld dezelfde beweringen maken. “Iemand moet de politie op hem afsturen” zegt een passagier. Iemand anders zegt: “De politie moet hem arresteren!” De video, die ondertussen al meer dan 11 miljoen keer werd bekeken, zorgde ervoor dat veel kijkers in de commentaren zeiden dat ze verrast waren door het jonge uiterlijk van de man.

Mars plaatste ook een vervolgbericht waarin ze uitlegde waarom ze de video plaatste. “Ik heb zo veel mogelijk commotie laten zien en ik heb ook zijn gezicht, zodat we hem hopelijk kunnen identificeren voor het geval hij niet berecht zou worden” zegt ze. “Iedereen kan zo’n pervert zijn. Dus kijk uit voor elkaar, net zoals wij voor elkaar uitkeken in die trein.”

Arrestatie

Een woordvoerder van de treinmaatschappij vertelde in een verklaring achteraf aan Daily Dot dat een passagier van trein 42, die dagelijks rijdt tussen Pittsburgh en New York City, gearresteerd werd door de spoorwegpolitie en beschuldigd wordt van openlijke ontucht en onbehoorlijk gedrag. De woordvoerder verduidelijkte echter dat hij niet zeker was dat deze video van die zaak is.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties