Klimaatactivisten gaan doodleuk op F1-circuit zitten na horrorcrash terwijl bolides 300 km/u rijden Sport
Klimaatactivisten gaan doodleuk op F1-circuit zitten na horrorcrash terwijl bolides 300 km/u rijden
Sport

Klimaatactivisten gaan doodleuk op F1-circuit zitten na horrorcrash terwijl bolides 300 km/u rijden

Dit weekend stond de GP van Silverstone op het programma in de Formule 1. Ook wij waren daar aanwezig met niemand minder dan Joke Van De Velde en dat leverde prachtige beelden op. Maar er was nadien meer dan alleen maar de race zelf om over na te praten…

Kijktip: Joke Van de Velde en haar belevenissen op de F1-race van SilverstoneKlimaatactivisten

Formule 1-kijkers hebben hun woede geuit over klimaatactivisten die het circuit van Silverstone bestormden tijdens de Britse Grand Prix, enkele momenten na een schokkende crash. Al meteen na de start van de race liep het mis. De Brit Russel en de Chinees Zhou kwamen onzacht met elkaar in aanraking en dat leverde heftige beelden op. Als bij wonder en dankzij de ‘halo’ bleef Zhou ongedeerd.

Terwijl velen opgelucht waren dat de coureurs ongedeerd bleven, waren ook velen dan weer razend dat een groep klimaatactivisten van de groep ‘Just Stop Oil’ zich een weg baande naar het circuit te midden van de chaos, waarbij wagens voorbij snelden tegen een snelheid van 300 km/u! In een filmpje dat circuleert op Twitter, en dat je verder hieronder kan bekijken, hoor je hoe het publiek de demonstranten uitjouwt.

"Zelfmoordmissie"

En ook de reacties waren hard. "Ik kan niet geloven dat mensen zo dom zijn om te protesteren op een F1-circuit. Wow” schreef iemand. Een ander zei: "Geweldige timing van een protest wanneer een coureur net bijna is gedood!” Nog iemand anders stelde: "Als je je mensen op een rechte lijn van 300 km/u laat gaan zitten tijdens een F1-race, organiseer je een zelfmoordmissie, geen protest.”


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties