Vrouw eindigt op spoed nadat ze kakkerlak in haar oor probeert te verdrinken met mondwater Actua
Vrouw eindigt op spoed nadat ze kakkerlak in haar oor probeert te verdrinken met mondwater
Actua

Vrouw eindigt op spoed nadat ze kakkerlak in haar oor probeert te verdrinken met mondwater

Een vrouw belandde op de spoed nadat ze had geprobeerd een kakkerlak in haar oor te verdrinken met mondwater. Ja, je leest het goed! Ze documenteerde de beproeving op TikTok, waar haar twee video’s erover – die je helemaal onderaan kan bekijken – in totaal meer dan 450.000 views hebben opgeleverd.

Helemaal in paniek

In haar eerste video documenteerde ze haar reis naar het Tan Tock Seng-ziekenhuis in Singapore, waar artsen haar rechteroor onderzochten met een hele reeks instrumenten. Nadat die video viraal was gegaan, maakte ze een vervolgvideo waarin ze precies uitlegde wat er was gebeurd. Ze zei: “Eerlijk gezegd heb ik gewoon pech, want hoe kan iemand dit overkomen?”

Ze legde uit dat ze in bed lag te slapen, maar wakker werd van het gevoel van een kakkerlak in de buurt van haar oor. “Dus ik gaf er een harde klap op omdat ik in paniek was en ik probeerde hem uit bed te krijgen” zei ze. “En toen ik het sloeg kroop het f**king in mijn oor! Het was f**king walgelijk omdat ik het kon voelen wiebelen in mijn oor.”

Verdrinken

Haar eerste ingeving was om naar de badkamer te rennen, een fles mondwater van het merk Listerine te pakken en dit in haar oor te kieperen om de kakkerlak te verdrinken. Het beestje stopte uiteindelijk met bewegen, maar haar gehoor bleef gedempt en de kakkerlak zat er nog steeds in. Ze belde haar moeder – die in de lach schoot – en ging met haar naar de spoed waar het een halfuur duurde voor de dokter de kakkerlak uit haar oor kreeg. Ok… genoeg internet voor vandaag!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties