Waanzinnige beelden hoe tribune in legendarische Bombonera-stadion 'in twee breekt' Sport
Waanzinnige beelden hoe tribune in legendarische Bombonera-stadion 'in twee breekt'
Sport

Waanzinnige beelden hoe tribune in legendarische Bombonera-stadion 'in twee breekt'

Er zijn huiveringwekkende beelden online verschenen waarop te zien is hoe het legendarische La Bombonera-stadion ‘in tweeën splijt’ terwijl fans zingen en springen tijdens een wedstrijd van Boca Juniors. De video, die op sociale media werd gedeeld, werd gefilmd tijdens een wedstrijd afgelopen woensdag en werd al 2,5 miljoen keer bekeken. In de beangstigende video van negen seconden is te zien hoe de bovenste verdieping van de tribune achter een van de doelen als het ware in twee wordt gespleten onder de voeten van de supporters.

82 jaar oud

Het stadion, dat bekend staat voor de waanzinnige sfeer die er vaak heerst, lijkt op zijn laatste benen te lopen. Het 82 jaar oude stadion in Buenos Aires is zo belangrijk voor het hele gebied dat het zelfs door de Argentijnse regering van ‘openbaar belang’ is verklaard en dat er zeker budget zal vrijgemaakt worden voor herstellingswerken na de publicatie van deze video.

De reacties op het filmpje – dat je hieronder kan bekijken – liegen er niet om. Iemand schrijft: "Een van de rijkste clubs in Argentinië en dat is de staat van de tribunes. Geen aandacht voor de veiligheid van de fans." Of: "Man neemt gewoon op in plaats van te rennen voor zijn leven, lol.” Iemand anders zegt: "Jezus Christus. Dit is een death trap! Er kunnen honderden mensen sterven."


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties