Superheld zonder cape schept met heftruck zijn auto op met daarin een dief. "Ik moest snel handelen!" Auto
Superheld zonder cape schept met heftruck zijn auto op met daarin een dief. "Ik moest snel handelen!"
Auto

Superheld zonder cape schept met heftruck zijn auto op met daarin een dief. "Ik moest snel handelen!"

Een snel denkende en handelende Australiër heeft het recht in eigen handen genomen toen hij thuiskwam en zag dat een vrouw zijn auto wilde stelen. Brendan Mills nam zijn heftruck en schepte de auto met daarin de dief op. Wat een held (zonder cape)!

“Ik gaf die persoon of personen eerst de kans om weg te lopen” zegt Brendan aan Sunrise. “Ik wist niet met hoeveel ze waren, misschien waren er wel vijf. Ik vroeg verschillende keren om de auto te verlaten. Maar dat gebeurde niet, dus moet ik snel handelen.” De heftruck van Brendan stond naast de auto geparkeerd en dus was de keuze snel gemaakt. Opscheppen die handel!

Brendan belde de politie en die had de dief maar voor het oprapen. Hij zei nadien dat de adrenaline door zijn lijf pompte en hij ook dacht aan het beschermen van zijn dochters die bij hem waren. “Ik moest zo veilig mogelijk handelen, voor mezelf maar ook voor m’n gezin” zei Brendan. “De politie zei me nadien wel dat ik in de toekomst toch maar beter niet meer zelf in actie schiet. Je weet immers nooit met wie je te maken hebt en hoe gevaarlijk ze zijn.” Hieronder vind je wat beelden van de ‘heldendaad’ van Brendan.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties