Buurtpolitie-babe Ianthe Tavernier deelt heerlijke vakantiekiekjes: “Wat een hete truffel!” Babes
Buurtpolitie-babe Ianthe Tavernier deelt heerlijke vakantiekiekjes: “Wat een hete truffel!”
Babes

Buurtpolitie-babe Ianthe Tavernier deelt heerlijke vakantiekiekjes: “Wat een hete truffel!”

Ianthe Tavernier kennen we in de eerste plaats natuurlijk van haar rol als agente Floor Lommelen in ‘De Buurtpolitie’. Maar Ianthe is van vele markten thuis. Zo schitterde ze al in verschillende musicals, deed het niet onaardig met eigen songs en deed ze mee aan Sterren op de Dansvloer. Een echte alleskunner dus!

Maar Ianthe is natuurlijk ook een prachtige Vlaamse babe en influencer met 109.000 volgers op Instagram. Daar schotelt ze haar fans met de regelmaat van de klok heerlijke plaatjes voor. Onlangs is Ianthe met vakantie geweest en ze deelde een paar adembenemende foto’s. Eén van haar volgers verwoordde het perfect: “Wat een hete truffel!” Geniet even mee van deze geweldige kiekjes…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties