Ex-Miss België Annelies Törös showt nog eens haar adembenemende bikini-body Babes
Ex-Miss België Annelies Törös showt nog eens haar adembenemende bikini-body
Babes

Ex-Miss België Annelies Törös showt nog eens haar adembenemende bikini-body

In 2015 ging de 20-jarige Annelies Töros met het kroontje van Miss België aan de haal. Ondertussen zijn we zeven jaar verder en is de ex-Miss nog steeds meer dan bikini en lingerie-proof. Niet alleen ziet ze er wellicht nog beter uit dan in haar Miss-jaren, maar vandaag de dag is ze onder andere influencer met bijna 40.000 volgers op Instagram.

En die vele volgers worden op hun wenken bediend met regelmatig heel leuke plaatjes van de knappe Annelies. En aangezien de temperaturen stilaan aan het stijgen zijn, zeker al op meer exotische locaties, zijn er dat de laatste dagen / weken vooral in bikini. Een ware streling voor het oog!

Annelies postte onlangs een filmpje waarop ze te zien is terwijl ze in een zwarte bikini op het strand / in het water ligt. En vlak daarvoor waren er nog enkele leuke kiekjes van Annelies op Tomorrowland in een weinig verhullende outfit. We kunnen het allemaal alleen maar aanmoedigen en bejubelen!

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties