52 het nieuwe 32? Jennifer Lopez toont nog eens haar heerlijke lichaam in minuscule bikini (foto's) Babes
52 het nieuwe 32? Jennifer Lopez toont nog eens haar heerlijke lichaam in minuscule bikini (foto's)
Babes

52 het nieuwe 32? Jennifer Lopez toont nog eens haar heerlijke lichaam in minuscule bikini (foto's)

Jennifer Lopez wordt binnenkort 53, maar wie durft daar enige opmerking over te maken… Een negatieve opmerking, bedoelen we dan. Want positief, dat kunnen we in overvloed zijn! De all-round performer laat nog steeds de monden van mannen over heel de wereld openvallen en vele (ook jongere) vrouwen zijn stikjaloers op haar waanzinnige lichaam.

Tegenwoordig is ‘Jenny from the Block’ terug samen met acteur Ben Affleck (49) en ze heeft heel duidelijk de smaak te pakken op gebied van bikini en lingerie-foto’s. Wil ze gewoon tonen dat 52 het nieuwe 32 is of brengt Ben de echte babe in J.Lo weer naar boven?

Deze keer postte Jennifer een foto’ op haar Instagram waarop ze poseert in een zwarte minuscule bikini aan het zwembad. De monden van haar 210 miljoen volgers vielen als vanouds weer open tot op de grond! En we moeten toegeven dat ook wij weer stevig onder de indruk waren. Kijk maar even mee…










WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments