Jennifer Lopez viert 53e verjaardag door poedelnaakt te poseren (foto's / video) Babes
Jennifer Lopez viert 53e verjaardag door poedelnaakt te poseren (foto's / video)
Babes

Jennifer Lopez viert 53e verjaardag door poedelnaakt te poseren (foto's / video)

Jennifer Lopez werd gisteren 53, maar geen mens die dat gelooft! De all-round performer laat nog steeds de monden van mannen over heel de wereld openvallen en vele (ook jongere) vrouwen zijn stikjaloers op haar waanzinnige lichaam.

Tegenwoordig is ‘Jenny from the Block’ terug samen met acteur Ben Affleck en ze heeft heel duidelijk de smaak te pakken op gebied van bikini en lingerie-foto’s. Maar nu ging Jennifer nog een stapje verder…

Reclamecampagne

J.Lo lanceert namelijk een nieuw verzorgingsproduct en natuurlijk wordt ze zelf het gezicht én lichaam van de reclamecampagne. Ze poseerde zowaar poedelnaakt en dropte dus een serieus bommetje op Instagram! Geniet hieronder even mee van de immer jonge en adembenemende Jennifer…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties