Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Olga Leyers deelt erg zwoel bikinimomentje met haar vriend in het zand (foto's) Babes
Olga Leyers deelt erg zwoel bikinimomentje met haar vriend in het zand (foto's)
Babes

Olga Leyers deelt erg zwoel bikinimomentje met haar vriend in het zand (foto's)

Het is nu niet dat Olga Leyers met de regelmaat van de klok zwoele (bikini)foto’s op Instagram gooit, dus als het dan eens gebeurt, zijn we er als de kippen bij om het op te pikken!

WebAds_Mobile_RM

Olga deelde een foto van een innig moment tussen haar en haar vriend Giancarlo, waarbij ze getooid is in een zeer tot de verbeelding sprekende bikini. Laten we het romantische en zwoel momentje noemen.

De scriptie van Olga Leyers

Maar Olga deelt meteen ook een cartoon waarbij staat: “Durf jij te vragen wanneer ze haar scriptie denkt af te maken?” We weten dat Olga rechten studeert en ze zal dus een dezer een scriptie moeten inleveren, waar ze dus naar alle waarschijnlijkheid nog wat werk aan heeft. Maar eerst dus nog even genieten (wat ook geldt voor ons…)!

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

WebAds_Mobile_2

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties