Only-Fans model zoekt man: "Met geld en diamanten, dat maakt me hitsig!" Babes
Only-Fans model zoekt man: "Met geld en diamanten, dat maakt me hitsig!"
Babes

Only-Fans model zoekt man: "Met geld en diamanten, dat maakt me hitsig!"

De inbox van CJ Sparxx – van beroep een OnlyFans-model – zit dagelijks vol met berichten van mannen die naar haar hand (en nog meer) dingen. Maar CJ heeft wel wat eisen als het aankomt op de partner die ze verkiest. Zonder geld moet je zelfs al niet proberen…

WebAds_Mobile_RM

CJ lanceerde onlangs een podcast ‘Inside OnlyFans’, waar ze collega-modellen interviewt over hun lifestyle. Toen ze sprak met ex-pornoster Alexis Texas deed ze zelf een boekje open over haar ‘relatiestatus’. “Ik zie al die gelukkige koppels en wil zelf een stabiele relatie. Ik ben nu aan het serie-daten want ik wil snel trouwen en kinderen krijgen.”

Diamanten

Maar niet elke man mag bij CJ aankloppen. “Ze moeten geld hebben, en ook diamanten, want daar ben ik gek op en het maakt me eigenlijk geil. En ze moeten me cadeaus kopen, veel cadeaus. Wie dat niet doet, maakt geen kans!” Zo, die weet wat ze wil! Wij ook trouwens, wij willen vooral veel foto’s zien van CJ… Geniet maar even mee!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.
WebAds_Mobile_2
WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments