Seksuologe Lotte Vanwezemael poseert op Ibiza in een weinig verhullend badpak (foto's) Babes
Seksuologe Lotte Vanwezemael poseert op Ibiza in een weinig verhullend badpak (foto's)
Babes

Seksuologe Lotte Vanwezemael poseert op Ibiza in een weinig verhullend badpak (foto's)

De ster van Lotte Vanwezemael schittert momenteel in volle glorie aan de Vlaamse sterrenhemel. Ze is vandaag de dag één van de populairste, vrouwelijke BV’s. Op Instagram heeft ze momenteel 194.000 volgers en dat aantal stijgt elke dag!

En als ze kiekjes blijft delen zoals ze de laatste tijd doet op Instagram, dan gaat ze volgens ons snel aan 200.000 fans zitten. Een van haar laatste foto’s is weer adembenemend!

Op Ibiza poseerde ze in een weinig verhullende outfit en de tongen kwamen natuurlijk weer los. “Zo’n prachtige vrouw!” schreef iemand. Of: “Wauw, wat een topmadam!” Nog iemand anders wordt helemaal lyrisch: “Amai, wat een wereldwonder!” Geniet hieronder gewoon even mee van de geweldige foto’s…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

WebAds_Mobile_3

1 claps
1 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments