Tennis-babe Eugenie Bouchard neemt niet deel aan Wimbledon maar schittert wel op het strand (foto's) Sport
Tennis-babe Eugenie Bouchard neemt niet deel aan Wimbledon maar schittert wel op het strand (foto's)
Sport

Tennis-babe Eugenie Bouchard neemt niet deel aan Wimbledon maar schittert wel op het strand (foto's)

Voormalig Wimbledon-finaliste Eugenie Bouchard neemt dit jaar niet deel aan de Engelse Grand Slam, maar lijkt wel te hebben genoten van haar vrije tijd. Bouchard verblijdde haar Instagram-volgers met een foto waarop ze een kleine rode bikini draagt, ter ere van ‘Canada Day’. De 28-jarige, die in 2014 in de finale verloor van Petra Kvitova, stond op haar hoogtepunt op de vijfde plaats van de wereldranglijst, maar is onlangs helemaal van de ranglijst verdwenen.

Kijktip: Joke Van de Velde en haar belevenissen op de F1-race van SilverstoneGeen rankingpunten

Bouchard heeft 2,3 miljoen volgers op Instagram en met haar laatste post, bestaande uit drie bikinifoto's, heeft ze in een paar dagen meer dan 80.000 likes binnengeharkt. Nadat ze in 2009 professioneel tennisspeelster werd, werd Bouchard de eerste in Canada geboren speelster die een Grand Slam finale in het enkelspel bereikte. Ze heeft ondertussen 5,5 miljoen pond aan prijzengeld verdiend, maar is niet meer in actie gekomen sinds ze in juni van 2021 een schouderoperatie onderging.

Bouchard koos ervoor om niet deel te nemen aan Wimbledon vanwege het ontbreken van rankingpunten, die door de ATP, ITF en WTA van de Grand Slam werden gehaald als gevolg van het toernooiverbod voor Russische en Wit-Russische spelers vanwege de oorlog in Oekraïne. Ze schreef op sociale media: "Ik heb besloten me terug te trekken van Wimbledon vanwege de beslissing van de WTA om geen rankingpunten toe te kennen op de kampioenschappen van dit jaar.”

Verstandig kiezen

"Vanwege mijn schouderoperatie krijg ik een beperkt aantal beschermde ranking (PR) punten. Hoezeer ik ook van Wimbledon hou en het overslaan ervan me verdrietig maakt, het gebruik van een PR-entry op een toernooi zonder rankingspunten heeft geen zin. Ik moet verstandig kiezen en mijn PR-entry's gebruiken op toernooien die me zullen helpen om terug te komen waar ik wil zijn." Hieronder de adembenemende bikinifoto’s waarvan sprake en nog wat extraatjes…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties