Begrafenis verandert plots in knetterende rave party met DJ Entertainment
Begrafenis verandert plots in knetterende rave party met DJ
Entertainment

Begrafenis verandert plots in knetterende rave party met DJ

Een begrafenis op het Witton Cemetery in Birmingham kende onlangs een ietwat verrassende afloop. Het rouwen voor de overledene veranderde plots in een ware rave party, inclusief dj met zijn draaitafel! De beelden van het feestgedruis naast de grafzerken lokten uiteraard verdeelde reacties uit.

WebAds_Mobile_RM

'Zalig eerbetoon'

WebAds_Mobile_2

De video, waarin te zien is hoe de aanwezigen plots beginnen dansen op het kerkhof, werd in minder dan 24 uur 55.000 keer bekeken. Eén persoon schreef in de comments: “Wat een zalig eerbetoon. Ik ben er zeker van dat Katty nu ergens aan het glimlachen is.” Een ander zegt: “Rip mijn vriendin Katty, je kreeg een afscheid zoals niemand anders. We vieren niet je dood maar je leven.”

Maar er waren ook mensen die de ‘graveyard party’ veel minder konden smaken. “Nee, ik vind het niet leuk. Kijk op hoeveel graven er gestapt en gedanst wordt!” schreef iemand. Oordeel hieronder vooral zelf wat jullie vinden van de nogal bijzondere rouwdienst…

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments