Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Bodybuilder met bijnaam ‘Het Monster’ spuit olie in z’n spieren en wil nog niet direct stoppen Entertainment
Bodybuilder met bijnaam ‘Het Monster’ spuit olie in z’n spieren en wil nog niet direct stoppen
Entertainment

Bodybuilder met bijnaam ‘Het Monster’ spuit olie in z’n spieren en wil nog niet direct stoppen

De Braziliaan Valdir Segato heeft een enorme aanhang opgebouwd op de sociale media, waar de video’s waarop hij pronkt met zijn ongewone lichaamsbouw al miljoenen keren zijn bekeken. Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, was er een ‘kunstmatige ingreep’ voor nodig om in deze vorm te komen… Eentje die je misschien beter zelf thuis niet probeert.

WebAds_Mobile_RM

Waarschuwing van artsen

Hij gebruikt al enkele jaren injecties met synthol (olie) om zijn spieren’ op te pompen’, ondanks de waarschuwingen dat dit het risico op beroertes, infecties, abcessen en zelfs amputatie verhoogt. Valdir, die 1,7 miljoen volgers heeft op TikTok, zegt dat hij beïnvloed is door Arnold Schwarzenegger en de Incredible Hulk, en hij heeft in Sao Paulo de bijnaam ‘Het Monster’.

En hoewel hij al een tijdje geen olie meer heeft ingespoten, sluit hij zeker niet uit dat hij dat weer gaat doen. “Ik denk erover na om mijn borsten nog groter te maken” vertelde hij aan NeedToKnow.online. In 2016 werd hij door artsen nochtans gewaarschuwd dat als hij de olie bleef gebruiken, hij kon eindigen met misvormingen, zenuw- en spierschade en een overvloed aan andere nare uitkomsten, maar dat heeft hem er niet van weerhouden door te gaan.

Drugsverslaafd en gewichtsverlies

Hij zegt: “De dokters zeggen dat ik moet stoppen, maar het is mijn beslissing om het te gebruiken omdat ik het wil, omdat ik het leuk vind.” Valdir vertelde eerder al dat hij in zijn jeugd drugsverslaafd was, wat resulteerde in enorm gewichtsverlies en de weinig flatteuze bijnaam ‘Skinny Dog’. Hij begon te fitnessen, maar hij realiseerde zich al snel dat de resultaten die hij nastreefde niet konden worden bereikt door alleen gezond te eten en gewichten te heffen.

WebAds_Mobile_2

Dus toen iemand in zijn sportschool hem synthol aanbood, probeerde hij het. Valdir zegt dat hij een verslavende persoonlijkheid heeft, wat betekent dat het niet lang duurde voordat hij verslaafd was aan het spul en hoe het hem eruit liet zien. Hij zegt: “Ik krijg veel kritiek op sociale media, maar ik heb ook miljoenen fans over de hele wereld. Ik probeer me niet druk te maken over de mening van anderen.” Hieronder vinden jullie wat foto’s van ‘Het Monster’.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments