Braziliaans model laat maagdenvlies herstellen om de 'laatste maagd' op OnlyFans te worden Entertainment
Braziliaans model laat maagdenvlies herstellen om de 'laatste maagd' op OnlyFans te worden
Entertainment

Braziliaans model laat maagdenvlies herstellen om de 'laatste maagd' op OnlyFans te worden

Een model heeft onthuld dat ze een ‘maagdenvlieshersteloperatie’ heeft ondergaan in een poging de 'laatste maagd op OnlyFans' te worden. De Braziliaanse schoonheid Kerolay Chaves, op sociale media bekend als ‘White Fairy’, werd actief op het volwassenenplatform nadat ze zich realiseerde hoeveel meer ze daarmee kon verdienen in vergelijking met haar baan als technicus in de mobiele telefonie.

WebAds_Mobile_RM

OnlyFans dankbaar

Door sensuele kiekjes te delen, verzamelde de 21-jarige massa's bewonderaars. En één had een bijzonder verzoek voor haar, want hij vroeg haar om een ‘maagdelijkheidsoperatie’ te laten uitvoeren. Dat is een chirurgische ingreep die tot doel heeft het maagdenvlies te herstellen. En Kerolay ging dus op het verzoek van de fan in.

Op die manier wilde ze naar eigen zeggen dus ook de ‘laatste maagd’ op OnlyFans zijn. Aan CO Press vertelde ze: "Ik wilde ingaan op het verzoek dat ik op het platform heb ontvangen, omdat ik erg dankbaar ben voor de onafhankelijkheid die ik ermee heb gekregen. Ik denk ook dat ik hierdoor mijn inkomsten met 50% kan verhogen!” Wij hopen het samen met haar! Hieronder kun je wat nader kennismaken met de mooie Kerolay…
WebAds_Mobile_2


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments