Iemand interesse? Eén van de grootste bordelen ter wereld wordt verkocht op een veiling (video) Entertainment
Iemand interesse? Eén van de grootste bordelen ter wereld wordt verkocht op een veiling (video)
Entertainment

Iemand interesse? Eén van de grootste bordelen ter wereld wordt verkocht op een veiling (video)

Heb je stiekem altijd al gedroomd om je eigen bordeel te hebben? En als je dat dan doet, wil je dan ook al één van de grootste bordelen ter wereld? Dat kan zowaar als je wat centjes op je spaarboek hebt staan. Het openluchtbordeel Campo Alegre in Curaçao staat namelijk te koop en wordt binnenkort op een veilig verkocht per opbod. Een etablissement met heel wat geschiedenis.

WebAds_Mobile_RM

Iemand interesse? Eén van de grootste bordelen ter wereld wordt verkocht op een veiling (video)

De erotische 'place to be' in Curaçao

Zo is het bordeel ondertussen al 71 jaar oud en was het zeer lange tijd dé erotische 'place to be' indien je als toerist naar Curaçao ging. Het hele complex heeft maar liefst 31 gebouwen en zo'n 156 grote en kleine hotelkamers om eens stevig van bil te gaan met een dame van lichte zeden. Er kunnen dan ook gemakkelijk meer dan 100 prostituees tegelijkertijd aan de slag gaan.

Het bordeel is nu in handen van de overheid nadat de vorige eigenaars onteigent werden door torenhoge schulden en witwaspraktijken. Corona en complete mismanagement heeft de schuldenlast toenmalig nog groter gemaakt. Het geeft in ieder geval wel de opportuniteit aan nieuwe eigenaars om Campo Alegre weer de erotische hotspot van Curaçao te maken.

Naast de 156 kamertjes krijg je ook nog een perceel met 600 parkeerplaatsen, een apart gebouw met kantoren, een fitness, een groot zwembad, een podium inclusief bar en daarnaast nog twee kleine buiten bars en er is zelfs een restaurant aanwezig omdat hitsige klanten nu soms ook wel eens honger hebben.

WebAds_Mobile_2

Er is dan ook best veel te beleven op Campo Alegre. Klanten komen daar immers ook niet alleen maar voor een snelle wip maar eerder voor de totale ervaring waar ze een hele avond los kunnen gaan met drank, vrouwen, feesten en goed eten.

Iemand interesse? Eén van de grootste bordelen ter wereld wordt verkocht op een veiling (video)

Een koopje eigenlijk

De overheid hoopt voor dit gigantische bordeel toch minstens 4,5 miljoen euro te vangen. Een koopje eigenlijk wanneer je weet dat je een perceel grond van maar liefst 72.560 m² krijgt. Dat heeft ook wel natuurlijk te maken met het feit dat Campo Alegre wel nog eens likje verf en een opknapbeurt nodig heeft.

Indien jij de gelukkige bent die op 21 juni het hoogste bod neerlegt, krijg je er trouwens ook in één keer een licentie bij om een bordeel te runnen. Iets wat ook niet altijd even vanzelfsprekend is om te krijgen. Hieronder kan je al eens een kijkje nemen voor moest je interesse hebben.

https://youtu.be/hAe75ox3Un8

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments