Insider onthult welke waanzinnige dingen er gebeuren op exclusieve seksfeestjes en swinger-events Entertainment
Insider onthult welke waanzinnige dingen er gebeuren op exclusieve seksfeestjes en swinger-events
Entertainment

Insider onthult welke waanzinnige dingen er gebeuren op exclusieve seksfeestjes en swinger-events

Een vrouw die in seksclubs en op swingersevenementen heeft gewerkt, heeft onthuld wat er werkelijk achter de schermen gebeurt. Ze deelde in de Daily Star een aantal waanzinnige dingen die ze heeft meegemaakt. Alice Bizarre woont in Zuid-Wales en werkt als freelance make-up artieste. Ze staat bekend om haar extreme make-up looks, maar vroeger werkte ze als serveerster, artieste en make-up artieste, naast een verscheidenheid aan andere functies op deze exclusieve evenementen.

Groepsseks met 30

Nu heeft de 30-jarige – van wie je helemaal onderaan wat leuke foto’s vindt – enkele van de wildste dingen die ze ooit zag onthuld. Ze vertelde aan Daily Star: “Ik heb al op een paar ‘silent parties’ gewerkt. Stil zijn heeft alles te maken met terughoudendheid van de aanwezigen en het opbouwen van spanning, maar op één evenement moesten ze iedereen die aan het werk was ook laten zwijgen. Het personeel wilde een bel gebruiken om elkaars aandacht te trekken, maar niemand herinnerde zich er een mee te nemen, dus gebruikten we uiteindelijk zo’n rubberen kippenspeeltje dat piepte!”

En ze ging verder: “Ik heb ooit op een swingersfestival gewerkt waar ik een show opvoerde en een lezing gaf over hoe je een burlesque act met horrorfiguren maakt. Het evenement was gevuld met entertainment en educatieve gesprekken voor nieuwelingen en fetisj-liefhebbers. Toen ik een van de grote zalen binnenliep en niet minder dan 30 mensen naakt en neukend zag, was dat toch wel speciaal.”

Van de trap gevallen

Alice vertelt verder dat er ook veel ‘ongelukken’ gebeuren. Op een evenement werkte ze in een groot huis en iemand dacht dat het slim zou zijn om seks te hebben boven aan de trap om er vervolgens vanaf te vallen. De ambulance kwam er aan te pas. Maar ze onthulde nog meer: “Op een kleiner feestje was een stel aan het ‘sploshen’, dat is wanneer je voedsel gebruikt bij seks. Ze deden dit in bad waardoor het bad verstopt raakte en het ganse appartement overstroomde!”

Alice onthulde ook dat ze vaak meemaakt dat mensen gewoon thee of iets anders zitten te drinken naast koppels die hardcore groepsseks hebben. “En sommige plaatsen hebben ‘meubilair’ dat toch wel tot de verbeelding spreekt” zei ze. “Biechtstoelen, dierenkooien, kooibedden, noem maar op. Overal wordt er geneukt!” Het talent van Alice als visagiste is op verschillende van deze feesten van pas gekomen.

Seks in bodypaint

“Ik word vaak gevraagd voor seksfeestjes waar bodypaint centraal staat. Iedereen is er dan mee bedekt en ze gaan van bil met mekaar op lange vellen papier. Allemaal samen!” onthulde ze. “En sommige houden er van om op het einde van de avond zo’n stuk papier mee naar huis te nemen als souvenir.” Alice werkt wel steeds minder en minder op zulke pikante feestjes, want ze heeft ook andere prioriteiten. “Ik ben ondertussen ook moeder en heb ook mijn verantwoordelijkheden” zei ze.

(Bron: Daily Star)

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties