'King of Kickboxing' Rico Verhoeven ramt collega acteurs in elkaar tijdens training voor nieuwe film Entertainment
'King of Kickboxing' Rico Verhoeven ramt collega acteurs in elkaar tijdens training voor nieuwe film
Entertainment

'King of Kickboxing' Rico Verhoeven ramt collega acteurs in elkaar tijdens training voor nieuwe film

De Nederlander Rico Verhoeven, die zichzelf graag ‘The King of Kickboxing’ noemt, is momenteel bezig met een leuk nevenproject. Verhoeven gaat namelijk meespelen in een film met de titel ‘Black Lotus’ en hij is daarvoor al zwaar aan het trainen.

Verhoeven had eerder al een bijrol in producties zoals ‘Undercover’ en ‘Vechtershart’ maar zijn rol in deze film zou een pak groter zijn. Volgens GewoonVoorHem zou hij de rol van ene Matteo gaan vertolken. En afgaande op zijn Instagram zal hij gewoon gaan doen waar hij goed in is: meppen en trappen uitdelen!

Verhoeven postte op zijn Instagram een aantal filmpjes waarin te zien is dat hij al zwaar aan het trainen is voor zijn rol. Een paar medeacteurs / stuntmannen krijgen het erg zwaar te verduren! Over het plot van de film is nog maar weinig bekend, maar gezien het trainingswerk van Verhoeven zal die wel boordevol actie zitten.





WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties