Maak kennis met de meest gepiercete persoon ter wereld: “Eigenlijk laat ik ze niet graag zetten” Entertainment
Maak kennis met de meest gepiercete persoon ter wereld: “Eigenlijk laat ik ze niet graag zetten”
Entertainment

Maak kennis met de meest gepiercete persoon ter wereld: “Eigenlijk laat ik ze niet graag zetten”

De meest gepiercete persoon ter wereld brak in 2019 het wereldrecord met 11.003 piercings en ze is nog niet klaar… Elaine Davidson (56), die momenteel in Edinburgh woont, kreeg haar eerste huidpiercing in 1997 en in 2019 werd ze recordhoudster in het Guinness Book of World Records. Maar haar aantal piercings stijgt nog steeds, omdat ze het record wil behouden.

Drie kilo

Bijna elk deel van haar lichaam is gepiercet, waaronder haar voorhoofd, kin, borsten, handen en schaamstreek, zowel inwendig als uitwendig. Ze vervangt en vult haar gezichtsjuwelen vaak aan, en ze houdt ervan om ze te laten associëren met haar felle make-up en haarveren. De in Brazilië geboren voormalige verpleegster brak het record voor de meeste piercings voor het eerst in mei 2000, toen ze 462 piercings op haar lichaam had, waarvan 192 in haar gezicht.

Elaine verwijdert de piercings nooit, die volgens haar ongeveer drie kilo wegen. Ze houdt vol dat bodypiercings niet pijnlijk zijn en dat ze goed kan slapen met al haar piercings in. Desondanks onthulde ze in 2009 dat ze niet graag piercings laat zetten en dat ze het gewoon doet om haar titel te kunnen behouden. Ze zei toen: “Ik vind het niet leuk om gepiercet te worden, maar om het record te breken en te behouden moet je op een hoog niveau komen.”

Vele talenten

Elaine is een vrouw met vele talenten en op haar website staat dat ze slaapt op een spijkerbed, op vuur loopt en op gebroken glas ligt. Ze heeft ook een zwarte gordel in judo die ze in Japan heeft behaald. De recordhoudster houdt ook van extreme sporten zoals sky diving. Naar eigen zeggen drinkt ze niet, gebruikt ze geen drugs en rookt ze geen sigaretten, zodat ze zich volledig kan concentreren op alle wat ze onderneemt. En dan nu hoog tijd om jullie wat plaatjes van deze bijzondere dame voor te schotelen…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties