Meesteres ontvangt haar slaven bij haar moeder thuis: “Ze drinken zelfs samen thee” Entertainment
Meesteres ontvangt haar slaven bij haar moeder thuis: “Ze drinken zelfs samen thee”
Entertainment

Meesteres ontvangt haar slaven bij haar moeder thuis: “Ze drinken zelfs samen thee”

Als je een professionele meesteres bent en bij je moeder woont, kan het lastig zijn om je werk en je privéleven gescheiden te houden. Maar de blonde ‘Kaz B’, die tijdens de pandemie bij haar moeder introk, heeft daar weinig problemen mee ondervonden. In een interview met de Daily Star onthulde ze zelfs dat sommige van haar slaven thee hebben gedronken met haar moeder.

Vrienden geworden

Kaz B (42) zei: “Ik vertel mama kleine stukjes over mijn werk, maar je moet grenzen hebben. Ik ben heel respectvol in wat ik haar vertel. Maar ze heeft een paar slaven ontmoet en met hen thee gedronken terwijl ze een praatje maakten. Ik zou dit zeker niet doen met iedereen, maar sommigen ken ik al jaren en het zijn vrienden geworden.”

Kaz B is een meesteres sinds 2007 en ze vult nu haar inkomen aan met een pikant OnlyFans-account. En tijdens haar 15-jarige carrière is het clientèle van de Britse babe steeds diverser geworden. Ze zei: “Toen ik begon waren het ietwat oudere mannen van boven de 50 met een goed betaalde job. Maar nu is het veel breder geworden en is kinky een beetje meer mainstream geworden en staan mensen veel meer open om nieuwe dingen te proberen.” Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met meesteres Kaz B…

WebAds_Mobile_3

16 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties