Model rijdt drie weken niet met auto en is compleet in shock als ze de deur opent Entertainment
Model rijdt drie weken niet met auto en is compleet in shock als ze de deur opent
Entertainment

Model rijdt drie weken niet met auto en is compleet in shock als ze de deur opent

Een model was geschokt toen ze ontdekte dat er schimmel aan de binnenkant van haar auto was ontstaan nadat ze er drie weken niet in had gereden. Jess Davis - die samen met partner Tyson Hoffman eigenaar is van restaurantketen Mr Potato in Australië - plaatste walgelijke beelden van haar ontdekking op TikTok. De 31-jarige uit Sydney, Australië, zei in de clip: "OK, ik kan niet geloven dat dit is gebeurd. Ik heb al drie weken niet in mijn auto gereden en toen we hem vandaag gingen openen, vonden we dit. Hij is f*cked."

Stank blijft

Jess opent de deur en ziet een vieze witte substantie op het stuur en de bestuurdersstoel van haar Audi. "Ik kweek een regenwoud in mijn auto en ik weet niet eens wat ik moet doen" zei ze in een interview met news.au.com. "In eerste instantie dacht ik dat een slang of ander dier zijn weg naar binnen had gevonden, maar ik was nog meer geschokt toen ik zag wat er werkelijk was gebeurd.”

Toen Jess en Tyson door hadden wat er aan de hand was, zette Tyson een gezichtsmasker op en maakte hij alles zo goed mogelijk schoon. Daarna brachten ze de auto naar een gespecialiseerde carwash. "Hij is nu grondig schoongemaakt, hoewel er nog steeds een geur hangt” zei Jess. Het koppel was onlangs van Adelaide naar Sydney verhuisd, waar het klimaat vochtiger is. Ze vermoeden dat daardoor de ‘mega-schimmel’ kon ontstaan in de auto.

"Champignonkwekerij"

Dit werd bevestigd door TikTok-gebruikers die soortgelijke ervaringen hadden. "Ik heb een volledige champignonkwekerij gezien in mijn busje in Darwin" zei er een. Een andere zei: "Dat gebeurde met de auto van een vriend! Hij zat onder een zeil voor een paar maanden en zat vol met schimmel." Een derde zei: "Dit gebeurde met een van mijn auto's en ik wist ook niet goed wat ik er aan moest doen. Ik dacht eraan om een sleepwagen te bellen en hem weg te doen." Hieronder het filmpje van Jess, maar natuurlijk ook nog wat leuke foto’s van de dame zelf.

@jessdavisaust So this happened ? #foryoupage #fyp #fypシ #wtfmoments #wtf ♬ original sound - Jess Davis










(Bron: Daily Star)

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties