Olivia onthult alle 'body-shaming' opmerkingen die mannen maakten tussen de lakens Entertainment
Olivia onthult alle 'body-shaming' opmerkingen die mannen maakten tussen de lakens
Entertainment

Olivia onthult alle 'body-shaming' opmerkingen die mannen maakten tussen de lakens

Met meer dan één miljard maandelijkse actieve gebruikers is TikTok de thuisbasis geworden van wat aanvoelt als een nooit eindigende stroom virale trends. Een van die laatste trends (of challenges) is de zogenaamde ‘Kyle and Jackieo’, waarbij TikTokkers dansen op het populaire deuntje terwijl ze de verschillende commentaren onthullen die ze hebben gehoord over hun uiterlijk, daten en andere ‘dingen des levens’.

WebAds_Mobile_RM

Body-shaming

De trend heeft het platform stormenderhand veroverd, met meer dan 17.000 video's, waaronder een van de Zweedse Olivia Nilsson. In een clip die in slechts drie dagen meer dan 500.000 keer is bekeken, onthult Olivia de verschillende ‘body-shaming’ opmerkingen die kerels tegen haar hebben gezegd tijdens de seks.

Volgens Olivia, die de video toepasselijk had voorzien van het bijschrift ‘Boys’, had één persoon ooit midden in hun meest intieme moment gezegd: “Je ziet er te dik uit in deze positie.” Een andere had haar striemen opgemerkt en zei: “Haha, wat is dit in godsnaam?” En ooit kreeg Olivia eens te horen dat ze misschien beter wat meer naar de fitness zou gaan.

Domme jongens

En zo gaat het maar verder… Olivia zegt zelf: ''Ik weet niet of dit met gewicht te maken heeft of gewoon domme jongens die niet beter weten dan commentaar te geven op een vrouwenlichaam.” Uiteraard kwamen er veel reacties op de video, zoals: “Man, ze zien ons echt niet als menselijke wezens!” Iemand anders was dan weer blij: ''Wat een geweldige dag om single te zijn.'' Hieronder vind je het filmpje dat Olivia deelde op TikTok en een paar andere leuke video's van haar.

@nilssonolivias Boys? #foryou ♬ original sound - KyleAndJackieo

WebAds_Mobile_2


@nilssonolivias Gick nyss upp, så godmorgon? #fyp ♬ Me n U x Rock Your Body - Carter


@nilssonolivias Min nya favorit dans #fyp ♬ Cmonnn (Hit It One Time) - 5Star


@nilssonolivias Det var inte igår jag postade något, så hej?? #fyp ♬ Cool for the Summer - Sped Up (Nightcore) - Demi Lovato & Speed Radio


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments