Oma wat doe je nou!? Tammy onderging 6 borstoperaties en is mix tussen Barbie en Dolly Parton Entertainment
Oma wat doe je nou!? Tammy onderging 6 borstoperaties en is mix tussen Barbie en Dolly Parton
Entertainment

Oma wat doe je nou!? Tammy onderging 6 borstoperaties en is mix tussen Barbie en Dolly Parton

Tammy (46) uit Florida is geen doorsnee grootmoeder. Ze leidt een zeer extravagant leven is een meervoudige bedrijfseigenaar, van onroerend goed, tot OnlyFans en houdt van de dure dingen in het leven. Tammy zegt dat ze een mix is (en wil zijn) tussen Barbie en Dolly Parton, wat alleen maar versterkt wordt door haar zes borstoperaties.

Tammy krijgt veel aandacht, positief en negatief, over haar uiterlijk en zegt dat je van haar houdt of haar haat - er is geen middenweg. Ze vertelde Truly: "Als ik negatieve reacties krijg, heb ik het gevoel dat het niet aan mij ligt, maar aan hen en dat ze bekrompen zijn. Ik weet dat dit mijn keuze is en wat voor invloed heeft mijn look op jou?”

Verlies van zoon

Tammy's kracht was iets dat tot haar doordrong na het verlies van haar jongste zoon Matthew, wat de familiedynamiek voor altijd beïnvloedde en veranderde. Tammy zei: "Het verlies van Matthew veranderde mijn kijk op een paar dingen. Altijd aardig zijn voor mensen en je niets aantrekken van wat iemand denkt." Met de steun van haar stiefzoon, Daniel, en haar ex-man, nu beste vriend Jim, hoopt Tammy haar online aanwezigheid te blijven uitbreiden en wil ze zo succesvol mogelijk zijn.

Tammy voegde eraan toe: "Voor de mensen die de behoefte voelen om andere mensen af te kraken, ik ben het misschien niet eens met ieders overtuigingen, maar ik breek zeker geen andere mensen af zonder reden." Een duidelijke en mooie boodschap! Hieronder de Truly-video over Tammy en nog wat interessante plaatjes.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties