Ouders eisen onmiddellijk ontslag van lerares nadat pikante foto’s van haar lekken Entertainment
Ouders eisen onmiddellijk ontslag van lerares nadat pikante foto’s van haar lekken
Entertainment

Ouders eisen onmiddellijk ontslag van lerares nadat pikante foto’s van haar lekken

De pikante kiekjes van een lerares op een basisschool die een OnlyFans-account heeft, zijn gelekt op de sociale media. Ouders eisen nu dat ze per direct ontslagen wordt. Miguelina Fredes geeft les aan de ‘Superior Normal School No.30’ in de Argentijnse provincie Santa Fe. De school werd in 1886 opgericht en is ‘trots op het behoud van tradities’, zo staat te lezen op de website.

“Onverenigbaar met lesgeven”

Het 28-jarige rondborstige model en moeder van twee kinderen is sinds maart met ziekteverlof en zorgt nu voor commotie op de school nadat de ouders haar ‘X-rated’ methode om wat extra geld te verdienen hadden ontdekt. Sommige van de foto’s die circuleren tonen Miguelina vrijwel naakt met slechts een dun stukje stof om het lijf. Een andere toont haar dan weer in een uitdagende topless pose.

Miguelina vertelde de lokale media: “Ik maak wel sexy foto’s. Maar of ik ze verkoop of niet, dat is mijn zaak.” Een van de woedende ouders repliceerde: “Laat haar doen wat ze wil met haar privéleven, maar als ze het openbaar maakt, wordt het onverenigbaar met lesgeven.” Ondanks dat de ouders klagen, is de lerares niet van plan om zelf ontslag te nemen. De school zelf heeft voorlopig nog geen standpunt ingenomen. Wat er ook van zij, hieronder alvast wat leuke plaatjes van Miguelina…

WebAds_Mobile_3

8 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties