Sarah verbreekt relatie met modeltrein en doet het nu met vliegtuig 'Dicki': "Beste orgasmes ooit!" Entertainment
Sarah verbreekt relatie met modeltrein en doet het nu met vliegtuig 'Dicki': "Beste orgasmes ooit!"
Entertainment

Sarah verbreekt relatie met modeltrein en doet het nu met vliegtuig 'Dicki': "Beste orgasmes ooit!"

Sarah Rodo (23) uit Duitsland zegt zelf dat haar seksualiteit ‘objectophilia’ is, wat wil zeggen dat ze vooral van voorwerpen houdt, niet van mensen. Onlangs had ze een ‘relatie’ met een modeltrein, maar nu hokt ze samen met een groot modelvliegtuig dat luistert naar de naam ‘Dicki’. En Sarah en Dicki zijn blijkbaar een perfect match tussen de lakens!

Beste seks

“Al sinds ik een tiener ben voel ik me aangetrokken tot objecten” vertelt Sarah aan LadBible. “Ik had vroeger ook al een relatie met een man, twee keer zelfs, maar dat lukte niet. Ik kan niet intiem zijn met mensen, maar met voorwerpen wel. Met Dicki bijvoorbeeld, dat is de beste seks en het beste orgasme ooit!” Sarah zegt dat ze alles aan Dicki leuk vindt, maar vooral opgewonden geraakt van de vleugels en de motor.

Trouwen

Sarah hoopt zelfs om op een dag met Dicki te trouwen, maar dat is in Duitsland verboden. Ze zegt dat het liefde op het eerste gezicht was. “Ik was meteen verliefd en wil altijd bij hem zijn. Ik voel me ook heel veilig bij hem. Ik probeer om zo vaak mogelijk echt te gaan vliegen en vliegtuigen te gaan spotten. Dan neem ik een klein model van hem mee, zodat hij altijd bij me is.” Hieronder wat foto’s van Sarah en Dicki…


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments