Specialiste ter zake geeft advies hoe je een vrouw orgasme bezorgt zoals de Niagara Falls Entertainment
Specialiste ter zake geeft advies hoe je een vrouw orgasme bezorgt zoals de Niagara Falls
Entertainment

Specialiste ter zake geeft advies hoe je een vrouw orgasme bezorgt zoals de Niagara Falls

TikTok gebruiker Taylah Davies deelt op de app een tip waarmee elke man een vrouw een orgasme zou kunnen bezorgen als de Niagara Falls. Een serieuze waterval dus! Ze beweert dat door één hand op de onderbuik te leggen en met de vingers een 'kom hier' beweging te maken, je een vrouw tot een absoluut hoogtepunt kan brengen.

Dekking zoeken

In de video, die meer dan 1,5 miljoen likes heeft gekregen, zei Taylah: "Als je een vrouw wil doen klaarkomen als de Niagara Falls, leg dan één hand hier [op de onderbuik]. Je drukt met één hand en gebruikt de andere om een ‘kom hier’ beweging te maken. Ik weet niet hoe visueel ik hier kan zijn, maar je begrijpt wat ik bedoel.”

"Je zult een zacht deel voelen dat groter wordt en dan moet je dekking zoeken!” gaat ze verder. “Ik heb ook ondervonden dat een kussen onder jezelf leggen om je heupen te ondersteunen echt helpt. Probeer dat maar eens. Veel succes." Veel van haar vrouwelijke volgers waren het helemaal eens met haar, dus het loont toch de moeite om het eens te proberen…

"Tip werkt 100%"

Eén gebruiker zei: "Gratis tips voor mijn vriend op het internet. Nu moet hij het wel goed doen!” Een andere zei: “Ik moet het kussen zeker gebruiken omdat ik rugproblemen heb, maar je tip werkt voor 100%!” Eén iemand had wel bedenkingen: “Sommigen hebben een gevoelige buik en dan kan het pijnlijk zijn. Dus best goed communiceren met je partner.” Hieronder het filmpje met het advies van Taylah.

@taylahdavies1 Reply to @melstander #bigsisteradvice ♬ original sound - Taylah Davies


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments