TikTokker bakt steak en hamburgers op het dashboard van zijn auto, enkel met hitte van de zon Entertainment
TikTokker bakt steak en hamburgers op het dashboard van zijn auto, enkel met hitte van de zon
Entertainment

TikTokker bakt steak en hamburgers op het dashboard van zijn auto, enkel met hitte van de zon

Joe Brown, een TikTokker uit Arizona, gaat momenteel viraal met een aantal filmpjes waarin hij hamburgers en andere dingen bakt. Niks speciaal, horen we jullie denken… Ware het niet dat Joe dat doet in zijn auto en alleen maar de hitte van de zon gebruikt. De temperaturen in Arizona stijgen in de zomer naar ongeveer 40 graden en Joe wilde zien of dat voldoende is om aan ‘car cooking’ te doen. Want in een auto wordt het dan uiteraard nog een pak warmer.

In een van z’n filmpjes, dat al meer dan 18 miljoen bekeken werd, probeert Joe hamburgers in z’n auto te bakken, samen met een paar broodjes. Hij legt alles op een bakplaat vooraan in de wagen achter de voorruit. Na een uur of twee was het onwaarschijnlijke gebeurd. De hamburgers waren klaar om te eten en de broodjes getoast!

“Als je te lui bent om binnen op een fornuis te koken, kan je dus gewoon alles in je auto leggen” zegt Joe. “Vorig jaar bakte ik ook dingen op het dak van de auto. Mijn vrienden wilden dat toen niet eten. Misschien willen ze nu wel.” Joe probeerde ook een steak te bakken op het dashboard en die was uiteindelijk ongeveer iets harder gebakken dan ‘saignant’. Check hieronder enkele leuke filmpjes van Joe.

@thejoebrown Reply to @brookie.nicole.jones trying to cook hamburgers in my car! #burger #crazy ♬ original sound - ??? ?????


@thejoebrown Reply to @_boxxx_ these burgers were AMAZING!! ? #burger #yummy ♬ original sound - ??? ?????


@thejoebrown Reply to @..kaylah5 this hotdog was bussin’ #hotdog #cooking ♬ original sound - ??? ?????


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties