Voormalige MMA-vechtster verkoopt nu foto’s van haar voeten en vuile sokken (foto’s) Entertainment
Voormalige MMA-vechtster verkoopt nu foto’s van haar voeten en vuile sokken (foto’s)
Entertainment

Voormalige MMA-vechtster verkoopt nu foto’s van haar voeten en vuile sokken (foto’s)

De voormalige MMA-vechtster Felice Herrig heeft het geld binnengeharkt sinds ze zich terugtrok uit de UFC en dat door… foto’s van haar voeten online te verkopen. De 37-jarige uit Buffalo besloot na haar vierde nederlaag op rij in juni uit de octagon te stappen. Herrig was niet opgewassen tegen Karolina Kowalkiewicz in hun gevecht in Vegas en verloor door ‘submission’ halverwege de tweede ronde.

WebAds_Mobile_RM

Hoe viezer, hoe duurder

Felice onthulde echter aan TMZ dat ze nu een nieuwe manier heeft gevonden om haar boterham te verdienen, terwijl ze hard traint voor een nieuwe carrière als een ‘bare-knuckle’ vechtster. Ze verkoopt foto’s van haar voeten én vuile sokken aan fans, en dat voor maar liefst 150 dollar (per stuk). Herrig vertelde TMZ: “OnlyFans heeft een enorm verschil gemaakt. Na mijn eerste knie-operatie, zou ik niet zeggen dat ik blut was, maar ik had geen geld dat binnenkwam.”

En ze ging verder: “Er zijn altijd mensen geweest die geobsedeerd waren door mijn voeten. Ik had net een huis gekocht en kon het geld goed gebruiken. En dus waagde ik mijn kans op OnlyFans. Als je van voeten houdt, moet je bij mij zijn! En ik verkoop ook mijn sokken. Ze willen ze gebruikt of echt vies. Hoe meer dagen ik ze gedragen heb, hoe meer ze ervoor moeten betalen.” Hieronder kunnen jullie even checken of de voeten en sokken van Felice misschien ook iets voor jullie zijn…

WebAds_Mobile_2

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments