Bloomberg: “GTA 6 heeft niet drie hoofdpersonen” games
Bloomberg: “GTA 6 heeft niet drie hoofdpersonen”
games

Bloomberg: “GTA 6 heeft niet drie hoofdpersonen”

Nu het officieel is dat Rockstar Games werkt aan GTA 6, verschijnen steeds meer geruchten op het internet.

Dit keer komt het gerucht van een zeer betrouwbare bron namelijk game journalist Jason Schreier van Bloomberg. Volgens Schreier krijgt GTA 6 niet drie hoofdpersonen zoals in GTA V. Dat heeft hij aangegeven in een Reddit Thread zonder meer details te geven. Schreier heeft ook aangegeven dat de game nog in een vroege ontwikkelfase is, waardoor we nog lang verwijderd zijn van de release.

‘GTAVI does not have three protagonists. That’s all I’ll say for now’

Afgelopen maand verscheen er een gerucht dat GTA 6 zou gaan om een tweeling. Volgens insider Matheusvictorbr gaat GTA 6 draaien om een tweeling wiens ouders zijn vermoord door het kartel van Brazilië, een man en een vrouw. De broer zou werken voor de DOA, een fictieve versie van de Drugs Enforcement Agency. De zus zou zich proberen omhoog te werken in het kartel, terwijl de broer drugscriminelen moet stoppen. Hierdoor ontmoeten de twee elkaar na lange tijd. Volgens de insider zou de game zich afspelen in Carcer City, Cuba, Columbia en Vice City.

GTA 6 heeft nog geen releasedatum, maar volgens Bloomberg komt de game niet uit voor 2024.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties