Fall Guys gaat free-to-play, verschijnt ook op de Xbox-consoles en de Nintendo Switch games
Fall Guys gaat free-to-play, verschijnt ook op de Xbox-consoles en de Nintendo Switch
games

Fall Guys gaat free-to-play, verschijnt ook op de Xbox-consoles en de Nintendo Switch

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Mediatonic hebben bekendgemaakt dat de populaire Battle Royale game Fall Guys, gaat overschakelen naar een free-to-play-model.

WebAds_Mobile_RM

Vanaf 21 juni 2022 is Fall Guys free-to-play op alle platforms. Vanaf dan is Fall Guys niet alleen speelbaar op de PC en PlayStation-consoles, maar ook op de Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en de Nintendo Switch. Op de PlayStation 5 komt er een verbeterde versie beschikbaar met een hogere resolutie en snellere laadtijden.

WebAds_Mobile_2

Fall Guys krijgt vanaf 21 juni volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progression. Via je Epic account kan je op alle platforms verder met je progressie. Alleen de Steam-versie komt te vervallen, vanaf 21 juni is Fall Guys op de PC exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store. Wie de game via Steam heeft aangeschaft, blijft toegang behouden tot de game.

Wie Fall Guys heeft aangeschaft, krijgt als compensatie een speciale Legacy Pack. Deze bevat enkele exclusieve cosmetische items en een Battle Pass voor het komend seizoen.

https://www.youtube.com/embed/pLn2ViEn8Bk

WebAds_Mobile_3

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties