Voetbalsterren en Hypermotion 2 in de eerste gameplay trailer van FIFA 23 games
Voetbalsterren en Hypermotion 2 in de eerste gameplay trailer van FIFA 23
games

Voetbalsterren en Hypermotion 2 in de eerste gameplay trailer van FIFA 23

EA Sports heeft vandaag de allereerste gameplay trailer vrijgegeven van FIFA 23. De trailer is hieronder te bekijken en laat kort de verbeteringen en vernieuwingen zien ten opzichte van de voorgaande game.

Hypermotion 2

Dit jaar krijgen niet alleen PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series S-eigenaren toegang tot Hypermotion, maar ook gamers op de PC. Dit jaar heeft EA de technologie verbeterd en noemt het Hypermotion 2. Dit is een technologie waarmee voetballers op het veld realistisch reageren met of zonder de bal. Dit jaar is de technologie ook toegepast op het vrouwenteam, voor nog meer realisme bij vrouwenvoetbal. FIFA 23 bevat meer vrouwenvoetbal namelijk de Engelse (Barclays FA Women’s Super League) en de Franse (Division 1 Arkema) competitie.

Voetbalsterren en Hypermotion 2 in de eerste gameplay trailer van FIFA 23

Wat is nog meer nieuw?

FIFA 23 heeft dit jaar cross-play per generatie. Spelers op De PlayStation 5 kunnen dus wel spelen tegen gamers op de Xbox Series X, maar niet met spelers op de PS4. De oude consoles hebben namelijk geen ondersteuning voor Hypermotion 2. Een PS4-speler kan het wel opnemen tegen een andere op de Xbox One.

Verder laat de trailer meer verbeteringen zien waaronder meer variatie in het sprinten, stadions zijn voorzien van nog meer sfeer, de manier van het nemen van corners en vrij trappen is verbeterd.

Wat betreft speltype FUT is er nu een vernieuwd Chemistry-systeem met nieuwe manieren op je droomteam samen te stellen. FUT Moments moet een nieuwe manier om te spelen worden en uiteraard kunnen spelers uitkijken naar gloednieuwe FUT Icons en FUT Heroes.

Voetbalsterren en Hypermotion 2 in de eerste gameplay trailer van FIFA 23

Het WK, platforms en releasedatum

FIFA 23 krijgt later dit jaar in de vorm van post launch updates de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023. Deze content updates worden beschikbaar zonder extra kosten.

FIFA 23 is vanaf 30 september 2022 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Google Stadia en de PC.

Je kan FIFA 23 hier kopen en coole pre-order-bonussen ontvangen op release (Let op, EA geeft geen gratis next-gen upgrade voor FIFA 23).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties