Maak het heet, maar niet te heet: Dit zijn de 6 beste seksstandjes voor tijdens de komende hittegolf LIFESTYLE
Maak het heet, maar niet te heet: Dit zijn de 6 beste seksstandjes voor tijdens de komende hittegolf
LIFESTYLE

Maak het heet, maar niet te heet: Dit zijn de 6 beste seksstandjes voor tijdens de komende hittegolf

Vanaf maandag krijgen we zowaar tropische temperaturen tot 37 graden en dat zal wellicht enkele dagen duren. Wat rampetampen in een warme slaapkamer zal dan ook behoorlijk plakkerig zijn en misschien net een tikkeltje minder aangenaam.

Het hoeft echter niet té heet te worden als je het een beetje slim aanpakt tijdens een stomende sessie. Experts geven alvast enkele tips welke standjes je het beste kan doen tijdens bloedhete daten. Met deze prettige posities moet je een minimale inspanning doen en 'plak' je ook niet (al te veel) tegen elkaar:

1. Doggystyle:

Het eeuwenoude standje en wellicht reeds één van de meeste uitgevoerde klassiekers blijft een aanrader tijdens deze warme dagen. Minimaal contact en optimaal genot verzekerd.

2. De pretzel

Voor een positie die bijna geen inspanning van één partner vereist, kan de 'pretzel' fantastische resultaten garanderen. Laat de vrouw schrijlings op je linkerbeen zitten terwijl je ligt en zij wikkelt haar andere been om hem je heen om daarna helemaal los te gaan.

Als je echt nog wat extra wil afkoelen, ga dan op een koude tegelvloer liggen voor een heel verfrissend gevoel. Je kan deze positie overigens ook perfect andersom met de man die in actie moet schieten en de vrouw die rustig kan genieten.

3. Een quickie voor de ijskast

Tijdens een hittegolf worden voornamelijk de quickies aangeraden. Snelle en kort, maar wel heerlijk krachtig. Nog een aanrader is om even seks te hebben voor je ijskast. Klinkt wat bizar, maar je wordt ondertussen verkoeld.

De dame hoeft overigens niet zo extreem te bukken te doen als bij onderstaand koppel. Op de keukentafel met eventueel een extra ventilator is ook zeker een aanrader.

4. Lepeltje

Een standje dat minimale inspanning vereist en heel rustig gedaan kan worden. Bovendien lukt dit perfect zonder elkaar al te veel aan te raken. Een absolute aanrader tijdens bloedhete dagen zoals nu.

5. De spread eagle

Nog een stand met weinig vel-op-vel actie. Omdat de vrouw op haar rug ligt en haar benen in de lucht zorgt dit voor een extra diepe penetratie. Bijkomend voordeel is dat beide partijen zo (soms) sneller klaarkomen en je dus een korte, krachtige sessie kan houden.

6. Ice ice baby

Dit is niet echt een standje te noemen, maar gewoon een heel handige tip om helemaal los te gaan terwijl het toch fris blijft. Gooi je lakens 30 minuten in de diepvriezer (geen grap) voor de daad en zet daarna een ventilator op jullie tijdens het rampetampen.

Breng ook een bokaaltje met ijsblokjes mee naar de slaapkamer en ga ermee aan de slag. Een ijsblokje kan heel erotisch aanvoelen op sommige plekken. Tip van de dag: stop geen ijs in bepaalde gaten.

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties