'Mijn vrouw bedroog me altijd dus ik ging akkoord om te gaan swingen, beste beslissing ooit' LIFESTYLE
'Mijn vrouw bedroog me altijd dus ik ging akkoord om te gaan swingen, beste beslissing ooit'
LIFESTYLE

'Mijn vrouw bedroog me altijd dus ik ging akkoord om te gaan swingen, beste beslissing ooit'

Een open relatie hebben of swingen is vandaag de dag niet meer per se uitzonderlijk. Sommige koppels genieten er nu eenmaal ook van om niet enkel met elkaar, maar ook met andere mensen in de koffer te duiken. Ook de 38-jarige Krystina en 39-jarige Mark zijn zo'n koppel.

Hoe hun swingersrelatie tot stand kwam is dan wel weer een tikkeltje unieker dus besloot het YouTube-kanaal 'Truly' een reportage te maken in de serie 'Love Don't Judge'. Zo is het koppel al 17 jaar gelukkig samen en zijn ze nu fulltime swingers. Al bleek dat niet zo vanzelfsprekend te zijn.

'Ik kon niet stoppen met hem te bedriegen'

Zo zijn Mark en Krystina al samen sinds ze dus jonge twintigers zijn. Mark was altijd dolverliefd en had geen enkel probleem met monogaam te zijn, maar voor Krystina was het wel een stuk moeilijker blijkbaar. Ze bedroog hem namelijk constant vertelde ze: "Ik kon gewoon maar niet stoppen met hem te bedriegen. Ik biechtte het wel elke keer op en hij was er elke keer kapot van, maar vergaf me wel. Toen ik hem weer voor de zoveelste keer had bedrogen, stelde ik voor om misschien te swingen en een open relatie te proberen."

Blijkbaar toen Krystina dit voorstelde aan haar echtgenoot was hij eerst nog wat huiverig, maar dan besefte hij dat hij wel eens wou voelen of het gras ook in de tuintjes van andere vrouwen heel groen was. Om te vieren dat ze ook andere personen in hun relatie zouden toelaten, had Krystina iets speciaals gepland: "De allereerste avond had ik één van mijn beste vriendinnen uitgenodigd voor een trio, ik voel me ook aangetrokken tot vrouwen. Dat was fantastisch en sindsdien hebben wij heel vaak trio's."

Ze gaan zelfs zo ver met hun open relatie en hun swingersleven dat ze ook een TikTok-account hebben gemaakt waar ze nu bijna 250.000 volgers al hebben. Daar maken ze dan swingers mopjes of vertellen ze wat inside tips voor mensen die het zelf willen proberen.

https://youtu.be/zIwfrxp69wg

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties