Deze revolutionaire ventilator is de natte droom voor sneeuwvlokjes die smelten tijdens elke hittegolf LIFESTYLE
Deze revolutionaire ventilator is de natte droom voor sneeuwvlokjes die smelten tijdens elke hittegolf
LIFESTYLE

Deze revolutionaire ventilator is de natte droom voor sneeuwvlokjes die smelten tijdens elke hittegolf

Een ventilator heeft bijna iedereen wel in huis, maar wat zijn het toch soms verschrikkelijke rotdingen met beperkte opties of ze zijn loodzwaar wanneer je er door het huis mee wil sleuren. Dat een ventilator echter ook geweldig en revolutionair kan zijn, bewijst dit geweldige apparaat.

Aangezien het komende week op sommige plekken meer dan 35 graden zal zijn, is dit misschien wel de droomaankoop om niet te smelten in de komende dagen.

De slimme ventilator die alles kan

Maak kennis met de Whisper Flex Smart Ventilator: het draadloze wonder. Deze ventilator is ten eerste dus al volledig draadloos en weegt bovendien amper 4,2 kg. Je kan deze dus makkelijk overal in je huis zetten zonder een halve verhuis met stekkers.

Bovendien is dit geweldige hebbeding ook volledig in hoogte verstelbaar. En met volledig bedoel we ook echt volledig. Zo kan je deze op een normale hoogte voor een ventilator zetten, maar je kan hem ook zo hard verkleinen dat hij op een salontafel of nachttafeltje kan gezet worden. Zowel een tafel- als vloermodel dus.

Lees verder onder de foto

Daarnaast heeft hij ook een verticale en horizontale swing. Zodat hij niet alleen op jou kan gezet worden, maar de hele kamer kan verfrissen. Deze Whisper Flex is dan een echte 'allrounder'. Hij heeft 26 standen, is energiezuinig en heeft een krachtige motor met dubbele ventilatorbladen.

De windsterkte kan ook maar liefst tot 15 (!) meter ver gaan.

Bedien met je smartphone of afstandsbediening

Je kan deze ventilator ook met de volledig gratis smartphone app bedienen of met de bijgeleverde afstandsbediening. Indien je dus bijvoorbeeld op jouw terras wil liggen in een tuinstoel, kan je de Whisper Flex meenemen en alles gewoon aanpassen zonder dat je uit je zetetje moet komen of het apparaat moet aanraken.

De opties op de smartphone app zijn immens uitgebreid. Zo kies je naar welke kant hij moet draaien, hoe hard of zacht hij moet gaan. Je kan tevens ook kiezen of je hem in de natuurlijke windmodus zet om echte wind te stimuleren of de nachtmodus zodat hij echt muisstil is.

Lyrische reviews

Het gaat hier eigenlijk niet zomaar om een verkoopspraatje want wij hebben er thuis ook al eentje staan en zijn er gigantisch tevreden over. De Whisper Flex die zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar is, blijkt ook echt de revolutie te zijn onder de ventilators. De reviews van mensen die hem hebben zijn dan ook echt lyrisch.

Hij wordt vooral geprezen omdat hij muisstil is, volledig op afstand met de smartphone te bedienen is, een strak design heeft en door de overvloed aan opties. Een must-have dus in elke huis om die bloedhete zomer- en lentedag lekker fris door te komen.

Meer info en de Whisper Flex Smart Ventilator kan je hier kopen.

De iets goedkopere versie die exact hetzelfde doet, maar zonder optie om met je smartphone te besturen vind je hier.

In onderstaande video's zie je hoe de ventilator exact werkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties