Seksgoeroe Lotte Vanwezemael geeft antwoord: 'Mag ik nog seks hebben en masturberen tijdens quarantaine?' LIFESTYLE
Seksgoeroe Lotte Vanwezemael geeft antwoord: 'Mag ik nog seks hebben en masturberen tijdens quarantaine?'
LIFESTYLE

Seksgoeroe Lotte Vanwezemael geeft antwoord: 'Mag ik nog seks hebben en masturberen tijdens quarantaine?'

Een jaar geleden hadden we nog maar amper iets gehoord over de roodharige seksuologe Lotte Vanwezemael, maar tegenwoordig is ze hoge ogen aan het gooien en wellicht wordt ze op termijn de nieuwe Goedele Liekens. Niet alleen werkt ze voor MNM en deed ze succesvol mee aan de Slimste Mens ter Wereld op VIER. Momenteel is de 27-jarige seksgoeroe ook elke zondag te bewonderen in Blind Getrouwd als seksuologe van dienst.

 Liefst geen seks, maar masturbeer er op los

Enkele dagen geleden vertelde we al wat experts zeiden over seks tijdens de coronaperiode. Vandaag laten we echter onze favoriete seksgoeroe Lotte aan het woord. Vind zij dat je nog seks mag hebben tijdens deze quarantaine?

Lotte is heel duidelijk: liever geen seks tijdens deze periode en zeker niet met een onenightstand of een andere wekelijkse scharrel. Ook kussen is volledig uit den boze. Seks met je partner indien je lang samen opgesloten zit, kan nog, maar wordt toch afgeraden.

Masturberen is dan weer helemaal ok volgens Lotte. Enkel het achteraf ontsmetten hoef je niet te doen. Was gewoon na een trekpartijtje goed je handjes.

In onderstaande video zie je Lotte haar uitgebreide uitleg:

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties