14-jarige Tyler, 136 kilo en bijnaam 'Hulk', wordt bestempeld als nieuwe 'big star' van de NFL Sport
14-jarige Tyler, 136 kilo en bijnaam 'Hulk', wordt bestempeld als nieuwe 'big star' van de NFL
Sport

14-jarige Tyler, 136 kilo en bijnaam 'Hulk', wordt bestempeld als nieuwe 'big star' van de NFL

De Amerikaan Tyler Parker, 14 lentes jong en 136 kilo droog aan de haak heeft nu al de bijnaam ‘Hulk’ gekregen. Bovendien is hij nu ook al goed op weg om de volgende ‘big star’ van de NFL (American Football) te worden. Enkele NFL-pro’s gaven al eerlijk toe dat ze jaloers zijn op zijn imposante lijf.

American Football staat centraal in het leven van de 14-jarige, die tweedejaarsstudent is aan de Santa Margarita High School. Ondertussen loopt hij ook al een betaalde stage bij de Arizona Wildcats en staat hij al op de radar van verschillend topclubs in de NFL. Op zijn profiel op Hudl kan je lezen dat Tyler tot 25 keer 84 kilo kan benchpressen, 188 kilo kan deadliften en hij 4,9 seconden doet over ongeveer 36 meter.

Tyler zit nog maar in zijn tweede jaar en daardoor met hij nog vier jaar wachten voor hij kan opgenomen in een team op college-niveau. De spelers die het nog tegen hem moeten opnemen op de hogeschool zullen het niet graag horen! Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met de ‘Hulk’.


(Bron: HLN)

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties