Kolder in de Tour de France! Niet één, maar twee Belgen 'winnen' de rit... Sport
Kolder in de Tour de France! Niet één, maar twee Belgen 'winnen' de rit...
Sport

Kolder in de Tour de France! Niet één, maar twee Belgen 'winnen' de rit...

Na de passage in Denemarken streek de Tourkaravaan vandaag weer neer in Frankrijk. Wout van Aert was er natuurlijk op gebrand om eens als eerste over de streep te rijden, na al zijn tweede plaatsen van de afgelopen dagen. En Wout kreeg wat hij wilde!

Kijktip: Joke Van de Velde en haar belevenissen op de F1-race van SilverstoneHet was vandaag een verraderlijke etappe met start in Duinkerken en finish in Calais. De rit eindigde op een zinderende finale, waarin Wout van Aert wegreed op de slotklim. Tijdrijden is natuurlijk een van de grote talenten van onze wielertrots en dus zag niemand hem nog terug.

Wout van Aert behaalt zo zijn eerste ritzege in deze Tour en verstevigt uiteraard ook zijn gele leidersplaats. Een andere Belg, Jasper Philipsen, spurtte naar de tweede plaats. Alleen… Philipsen leek even over het hoofd te hebben gezien dat van Aert al binnen was! Het levert hilarische, doch voor Philipsen pijnlijke beelden op.


WebAds_Mobile_3

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties