Bestuurder parkeert op plek voor elektrische wagens, maar man met elektrische auto neemt wraak Entertainment
Bestuurder parkeert op plek voor elektrische wagens, maar man met elektrische auto neemt wraak
Entertainment

Bestuurder parkeert op plek voor elektrische wagens, maar man met elektrische auto neemt wraak

Tegenwoordig heb je heel wat plaatsen speciaal voorzien voor elektrische auto's. Behoorlijk handig wanneer je een laadpaal nodig hebt om je auto op te laden. Wanneer op een parkeerplaats alle plekken echter bezet zijn, hebben sommige mensen wel eens de neiging om toch op die plaats voor elektrisch wagens te gaan staan.

Een Nederlandse bestuurder uit onderstaande video had dat ook gedaan. Toen er echter iemand aan kwam rijden met een elektrische wagen en die plek ook nodig had, kon hij daar niet echt om lachen aangezien hij dus niet meer bij de laadpaal kon. Hij loste dit dan maar op door de andere wagen te blokkeren.

Hij liet wel nog een briefje achter met een niet te misverstane boodschap. Sommige mensen vinden de man met een elektrische auto een gigantische eikel die mag weggesleept worden. Anderen vinden het dan weer heel terecht dat hij op deze manier de laadpaal opeist, hij moet daar immers niet staan. Oordeel zelf met onderstaande foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties