Conor McGregor toont hoe hij eerste keer met zijn Lamborghini speedboot van 3,5 miljoen dollar gaat varen Entertainment
Conor McGregor toont hoe hij eerste keer met zijn Lamborghini speedboot van 3,5 miljoen dollar gaat varen
Entertainment

Conor McGregor toont hoe hij eerste keer met zijn Lamborghini speedboot van 3,5 miljoen dollar gaat varen

In de laatste jaren heeft Conor McGregor niet meer bijzonder veel gewonnen in de MMA zoals in zijn hoogdagen, maar dat neemt niet weg dat hij voor elk optreden nog wel geld als slijk heeft verdiend. Zijn nettowaarde wordt op zo’n 180 miljoen dollar geschat en de 33-jarige Ier kreeg voor zijn laatste verlieswedstrijd alleen al 5 miljoen dollar.

Een speedboot van 3,5 miljoen dollar

Meer dan centen genoeg dus en geld moet rollen. McGregor zijn nieuwe speedboot werd een half jaar geleden al geleverd, maar hij wou nog wat extra aanpassingen. Pas afgelopen weekend heeft hij zijn waanzinnige Lamborghini Tecnomar speedboot voor het eerst in het water gedoopt. Geen goedkoop bootje trouwens met een prijskaartje van maar liefst 3,5 miljoen dollar. Ideaal voor al de legendarische feestjes die hij ongetwijfeld op deze boot zal organiseren.

Conor is duidelijk apetrots op zijn nieuw speelgoed en deelde op Instagram lustig foto's van zijn eerste keer met zijn Lamborghini speedboot. Jaloers zijn we niet snel, maar dit ziet er toch wel verdomd leuk uit om op open zee met te varen.

Voor de geïnteresseerden: deze Lamborghini Tecnomar heeft een maximum snelheid van 112 km/u en is daarmee één van de snelste speedboten op deze planeet.

Een wat meer diepgaande kijk op het nieuwe speelgoed van Connor:

https://youtu.be/1cX06hzw8_M?t=116

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties