De natte droom voor Batman-fans: je kan nu deze elektrische Batmobile replica kopen (video) Entertainment
De natte droom voor Batman-fans: je kan nu deze elektrische Batmobile replica kopen (video)
Entertainment

De natte droom voor Batman-fans: je kan nu deze elektrische Batmobile replica kopen (video)

Het zijn hoogdagen voor Batman-fans. Zo verschijnt woensdag een gloednieuwe Batman-film met Robert Pattinson die in de huid kruipt van de wraakzuchtige vleermuis en miljardair Bruce Wayne. De eerste reviews stromen vandaag binnen en het zou een heerlijke, maar ook heel duistere blockbuster zijn.

Koop nu de 'echte' Batmobile

Voor de echte die-hard Batman-fans (met veel geld) hebben we nog een interessante suggestie. Zo is artiest Nguyen Dac Chung erin geslaagd om een perfecte replica van de Batmobile te maken die overigens volledig op elektriciteit rijdt (je moet aan het klimaat denken natuurlijk). Deze Batmobile is gebaseerd op de zwarte parel uit The Dark Knight-trilogie.

Deze (bijna) perfecte kopie weegt zo'n 600 kg en heeft een maximumsnelheid van zo'n 100 km/u. Raketten kan je er helaas niet mee afschieten, maar je krijgt wel een wagen met automatische deuren die je kan openen met een afstandsbediening en daarnaast heb je nog verschillende veiligheidscamera's en schermen in deze Batmobile. De gehele buitenkant is gemaakt uit koolstofvezel en staal.

Het leukste nieuws van allemaal is dat deze Batman-wagen ook zowaar te koop is. Een prijs is hierbij jammer genoeg niet vermeld, maar met enkele tienduizenden euro's zal je maximaal één deur van de Batmobile kunnen kopen. Ga dus maar uit van een prijskaartje richting de 200.000 euro. Hieronder zie je dit prachtige ding in ieder geval in actie. Voor degene die er ook eentje in huis willen, raden we de LEGO-versie aan die toch wel iets betaalbaarder is.

https://youtu.be/c--plmwOPyo

WebAds_Mobile_3

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments