Man toont hoe verdomd snel hij met een Ferrari 812 Superfast V12 gaat op de Duitse 'autobahn' Wheels
Man toont hoe verdomd snel hij met een Ferrari 812 Superfast V12 gaat op de Duitse 'autobahn'
Wheels

Man toont hoe verdomd snel hij met een Ferrari 812 Superfast V12 gaat op de Duitse 'autobahn'

De heren van het YouTube-kanaal AutoTop hebben ondertussen al 2 miljoen fans en hebben er hun beroep van gemaakt om met prachtige auto’s te rijden en hier filmpjes van te maken. Meestal filmen ze dan hun ritje met een bodycam aangezien het toch iets veiliger is om je twee handen op het stuur te houden met ongelofelijke snelheden.

Een tijdje geleden mochten ze de Ferrari 812 Superfast V12 testen, een indrukwekkend monster met 800 pk onder de motorkap. Natuurlijk moesten ze dan ook een ritje maken op de Duitse autosnelweg om even te kijken hoe snel dit beest eigenlijk kan gaan.

Dit is in ieder geval duidelijk een droomwagen voor de snelheidsduivels onder ons. Zo haalt de chauffeur in onderstaande filmpje op een bepaald moment een topsnelheid van maar liefst 331 km/u. Behoorlijk duizelingwekkend en absoluut geen ritje voor de broekschijters onder ons.

https://youtu.be/LJQmIVFNmfs

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties