Stéphane Kox is de knapste autocoureur en pitreporter van de Lage Landen (foto's) Babes
Stéphane Kox is de knapste autocoureur en pitreporter van de Lage Landen (foto's)
Babes

Stéphane Kox is de knapste autocoureur en pitreporter van de Lage Landen (foto's)

De Nederlandse Stéphane Kox is een naam die bij veel mensen misschien wel en belletje zal doen rinkelen. De Nederlandse Stéphane is namelijk de dochter van voormalig professioneel coureur Peter Kox en wou net zoals haar vader succesvol zijn in de racewereld.

De droom was om in de Formule 1 te rijden, maar nu heeft ze ook schitterende carrière

Haar grote droom en ambities was om ooit een zitje in de Formule-1 te veroveren. Voor ze daar echter echt over mag dromen, moest ze een plaats krijgen in de Formule-W. Een nieuwe raceserie die in 2019 is opgericht, speciaal en alleen voor vrouwen. In de Formule-W wordt er gereden met racewagens die gelijkaardig zijn aan degene die in de Formule 3 worden gebruikt.

Hoewel de verdiensten niet in de buurt komen van de mannen, kan er toch een leuk bedrag verdiend worden.Het is de 28-jarige Stéphane uiteindelijk niet gelukt om mee te doen met de Formule-W. Zo kwam ze één keer nochtans wel heel dichtbij toen ze op de reservelijst belandde. Echter niet getreurd want zo heeft ze momenteel ook best een boeiende carrière.

Zo zie je haar nog geregeld op de racebaan. Zo was ze enkele weken geleden nog met een Porsche GT3R aan het racen in Abu Dhabi. Daarnaast rijdt ze niet enkel zelf, maar tegenwoordig werkt ze ook als Formule 1 pitreporter voor het Nederlands Viaplay. Een droomjob voor veel mensen die graag in de Formule 1 willen werken.

Leuk weetje is dat ze een relatie heeft met professioneel wielrenner Danny Van Poppel en lange tijd hebben ze ook samen in Poppel gewoond (nee we verzinnen het niet). Hun vast adres staat tegenwoordig echter in Monaco, ook niet slecht lijkt ons.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties